Σχετικά με εμάς


Μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς και την τοποθεσία μαςΜια γρήγορη αναφορά στο

Τσιλιβί
Το Τσιλιβί έχει γίνει ο διάσημος προορισμός στην Ζάκυνθο συνδυάζοντας παραδοσιακήελληνική κληρονομιά με συναρπαστικές διακοπές.

Το ZANTE CALINICA βρίσκεται στην άκρη του Τσιλιβί και είναι ένα φιλικό, οικογενειακόθέρετρο, με οικεία και γοητευτική ατμόσφαιρα, υψηλής ποιότητας άνεση και παραδοσιακήελληνική φιλοξενία.

Το κέντρο του Τσιλιβί και η αμμώδης παραλία είναι ελάχιστα λεπτά περπάτημα. Η αμμώδηςπαραλία του Τσιλιβί έχει επιβραβευτεί αρκετές φορές με την «Γαλάζια Σημαία» για καθαριότητα.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στο Τσιλιβί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας ρωτήσετε.


Ποιοι είμαστε...

Zante Calinica

Apart- HotelΚαλώς ήρθατε στην Ζάκυνθο και στο Zante Calinica ξενοδοχείο και διαμερίσματα. Είμαστε χαρούμενοι που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και που θέλετε να επισκεφθείτε το πανέμορφο νησί μας την Ζάκυνθο και το πανέμορφο Τσιλιβί για να περάσετε το καλοκαίρι σας.

Το Zante Calinica είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια. Το ξενοδοχείο μας βρίσκετε στην άκρη του Τσιλιβί, Ζακύνθου. Η ατμόσφαιρα που εχουμε δημιουργήσει σε συνδυασμό με το ήσυχο μέρος είναι κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να ξεχάσετε ότι έχετε στο μυαλό σας και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Το ξενοδοχείο Zante Calinica έχει πρόσφατα ανακαινιστεί (2010) καθώς ανακαινίζετε και τώρα (2017-2018) με νέα ξεχωριστά και μαγευτικά χαρακτηριστικά που θα σας χαρίσουν τις καλύτερες διακοπές σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τα μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια μας και ο χαλαρωτικός γεμάτος δέντρα και λουλούδια κήπος μας περιμένουν τους επισκέπτες τους σαν οικογένειες η σαν ζευγάρια. Η μαγευτική γύρω περιοχή και η θέα είναι κατάλληλες για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε στις διακοπές σας. Ανυπομονούμε να σας έχουμε σύντομα στο ξενοδοχείο μας. Να έχετε ένα πανέμορφο καλοκαίρι οπουδήποτε και αν επιλέξετε να το περάσετε, και μην ξεχνάτε να κλείνετε τις διακοπές σας νωρίς!